Nauja Pavasario Kolekcija | Nuostabūs aukščiausios kokybės megztiniai ir kardiganai!
Uždaryti
Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su...
Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su...
Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su...
Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su dirželiu F1520
Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su dirželiu F1520
Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su dirželiu F1520
Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su dirželiu F1520

Prabangus kašmyrinis voko formos megztinis su dirželiu F1520

fobya
F1520-GREY-32-34
Pristatymas 7-14 d.d.
162,50 €

Trumpas, elegantiškas megztinis iš aukščiausios kokybės kašmyro verpalų su merino vilna. Voko formos iškirptė leidžia nešioti šį modelį įvairiais būdais. Megztinis iš kašmyro ir merino vilnos – tai nuostabus subtilumas ir žaliavos taurumas, dėl to šį megztinį pamilsite ir jis taps jūsų mėgstamiausiu per ilgus tarnavimo metus. Aukštos kokybės verpalai, iš kurių pagamintas šis modelis, yra puiki investicija daugeliui metų. Tai puikiai papildys jūsų spintąos garderobą. Voko formos megztinis iš kašmyro yra toks švelnus, kad jį galite dėvėti tiek ant nuogo kūno, tiek po subtiliu bodžiu ar marškinėliais. Prabangūs pluoštai nuostabiai susiderina su aukščiausios kokybės gaminiu, kurį įvertinsite už jo tobulumą kiekviename centimetre. Tai produktas išrankiausiems klientams.

  • Labai švelnūs siūlai
  • Klasikinė forma
  • Voko iškirptė
  • Surišamas dirželiu
  • Patogus nešioti
  • Kašmyro verpalai derinami su merino vilnos

Pagamintas: EU

Sudėtis: 55% Kašmyras 45% Merino vilna

Spalva
  • Grey
  • White
  • Caramel
  • Misty Violet
Dydis
  • 32/34
  • 36/38
  • 40/42

 
Dydis Ilgis Krūtinė Rankovės
32/34 52,5 cm 2 x 46 cm 62 cm
36/38 52,5 cm 2 x 49 cm 62 cm
40/42 54,5 cm 2 x 52 cm 62 cm
Sudėtis
55% Kašmyras 45% Merino Vilna
5903707147625

● Visų pirma puikiai išlaiko šilumą. Gaminius iš tokio tipo siūlų galima nešioti žiemą, bet ir kiek šiltesnėmis rudens dienomis. Taip yra dėl skaidulų struktūros, kurios, šiek tiek susijungusios, leidžia odai kvėpuoti, kartu sukaupdamos orą ir mūsų generuojamą šilumą.
● Jis itin minkštas ir malonus liesti. Kašmyro ožkų pūkai yra labai malonūs mūsų odai. Jį nešioti yra tikras malonumas.
● Nesugeria kvapų ir yra atsparus nešvarumams. Skamba kaip kažkas neįmanomo? Ir visgi! Kašmyras turi ypatingų savybių, kurios, galima sakyti, valosi savaime.
● Pasižymi higroskopinėmis savybėmis. Kašmyras sugeria vandenį iš aplinkos ir beveik iš karto išleidžia jį į lauką. Ką tai reiškia mums – jos vartotojams? Jis nėra atsparus vandeniui, tačiau tai, kad jis nesugeria vandens, reiškia, kad iš šios medžiagos megztinis gana greitai išdžiūsta. Tad jei rudenį pasivaikščiodami susidursite su lengva šlapdriba, galite būti tikri, kad iki odos nesušlapsite.

Norėdami kuo ilgiau mėgautis nepaprastu kašmyro subtilumu, vadovaukitės mūsų priežiūros patarimais:

1. Nuolat valyti vilną cheminėje valykloje nerekomenduojama, tačiau žinoma galima valyti cheminiu būdu – svarbu, kad cheminė valykla būtų patikrinta ir turėtų kašmyro valymo patirties.
2. Kaip dažnai reikėtų skalbti kašmyro megztinius? Jei dėvite visą dieną, megztinį reikia išskalbti maždaug po 3-5 dėvimų. Tuo tarpu užtenka, jei kiekvieną kartą atnaujinate, veikiant vėsiam, drėgnam orui, pavyzdžiui, palikite nakčiai vėsiame balkone.
3. Rankų plovimas kašmyrui yra geriausias būdas prižiūrėti gaminį.
Vandens temperatūra turi būti nuo 20 ° C iki 25 ° C (karštas vanduo). Vienam megztiniui rekomenduojami 4-5 litrai vandens. Plaunant kašmyrą per mažai vandens sugadinsite gaminį. Į šiltą vandenį įpilkite švelnaus skysčio, skirto vilnai ar kašmyrui, tada penkioms minutėms padėkite megztinį į vandenį, kol jis išmirks. Švelniai išspauskite kašmyrą muiluotame vandenyje. Plaudami rankomis negręžkite ir netrinkite kašmyro. Atsargiai išspauskite kašmyrą, neišspausdami vandens. Kruopščiai, bet atsargiai nuplaukite švariu drungnu vandeniu. Paguldykite natūralios formos drabužį ant storo džiovinimo stovo arba ant rankšluosčio, kad kašmyras nesusiglamžytų ir išlaikytų formą bei elastingumą.
4. Kaip džiovinti kašmyrą?
Paguldykite lygiai, geriausia ant minkšto paviršiaus, pagaminto iš storo, gerai sugeriančio rankšluosčio.
5. Ar kašmyrą galima lyginti?
Nelyginkite kašmyro – švelniai, neliesdami plaukų paviršiaus, galite naudoti lygintuvo garus, kad pašalintumėte raukšles.

Vilnos ir kašmyro kamuoliukai yra natūralus procesas. Taip yra dėl specifinės natūralių pluoštų chemijos. Kamuoliukai dažniausiai atsiranda vietose, kurios ypač veikiamos trynimo. Kadangi kašmyras yra labai purus, atsiradusius kamuoliukus lengva pašalinti specialiomis vilnai šukuoti skirtomis šukomis ar specialiu pūkų surinkėju. Jei ant kašmyro megztinio atsiranda burbuliukų, juos reikia pašalinti ir išplauti, kartojant visą procedūrą – nešiojimą, šalinimą, skalbimą – kol kašmyro paviršius taps lygus. Jokiu būdu negalima naudoti lipnių lapelių kašmyrui, taip tik dar labiau galite pažeisti ir išpašyti audinio sluoksnius.

Nėra atsiliepimų
Prekė pridėta prie norų
Product added to compare.

🍪 Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos galite rasti "Privatumo politika" skiltyje.